Pembaca Setia !

Friday, September 17, 2010

Hikayat Putera Ryan (Empat Bab Sekali Gus!)

Hikayat Putera Ryan 19: 

4 orang wira Exathus yang cuba merancang untuk melarikan diri dari Penjara Tricolor terpaksa berdepan dengan pelbagai cabaran hebat. Status sebagai pahlawan serta jeneral perang yang digeruni mula teruji, namun lebih mendebarkan identiti Jeneral Redzuan bakal terbongkar di dalam bab 19. UNTUK MEMBACA KLIK (SI

Hikayat Putera Ryan 20:

Ryan memperoleh mimpi bahawa kakaknya, Puteri Rukia teruk diseksa di Istana Kota Exathus yang utama. Dalam masa yang sama, Fareez terpaksa bertempur dengan manusia kebal yang bernama Elano, demi menyelamatkan rakan-rakanya yang lain . Bagaimana nasib Jeneral Fareez akan terjawab dalam Bab 20/ UNTUK MEMBACA KLIK: (SINI)

Hikayat Putera Ryan 21:

Kehebatan Roziana dalam watak sebagai seorang pengacau dan duri di dalam daging mula teserlah. Satu-satu hati askar-askar Cloudyst dan Persiana dihancurkan seperti kaca retak hanya dengan nyanyian sdan tarian. Stratergi yang diguna pakai oleh Roziana dinamakan sebagai 'Pondering Homeland' dalam dunia militari kuno. Namun, King Zakry menunjukkan kepada Roziana siapa yang lebih hebat dengan permainan politik yang begitu licik. Saksikan pertarungan lidah dan akal antara Roziana, The Killer Flower dan Zakry, 'The Tyrant' dalam Bab 21. UNTUK MEMBACA KLIK (SINI)

Hikayat Putera Ryan 22:

Gunde, sahabat Dwarf Efer telah memberi amaran akan kebangkitan satu makhluk dari zaman purbakala, yang memiliki kekuatan sembilan ekor singa tanpa perlu mati dalam sejam seperti Drakengard telah mengejutkan Efer, Shania dan Redzuan. Namun, mereka mengambil mudah amaran itus heinggalah lelaki yang diperkatakan muncul, Pirvanth, lelaki yang dikatakan tidak lut di makan sebarang senjata telah bangkit serta sudah bersedia untuk menjatuhkan Exathus. Bagaimanakah nasib mereka bertiga dalam melawan lelaki kuno ini ? Nnatikan penuh debara dalam Bab 22  UNTUK MEMBACA KLIK (SINI)

Hikayat Putera Ryan 23 (TERBARU!!!)

Sebuah kejutan yang tidak dijangka menjelma kepada Putera Ryan. Orang yang sangat membantu dalam sejarah Exathus telah tiada. Semangat semua telah luntur dan drama air mata di mana-mana sahaja di Greedings.. tetapi kebijaksanaan Ryan bermain politik telah mengubah keadaan menjadi sebaliknya. Semuanya hanya boleh dibaca dalam Bab 23. UNTUK MEMBBACA KLIK (SINI)